صفحه اصلی Skilled Migration visa

نمایش یک نتیجه

نمایش 9 24 36
عنوان تور محل اقامت مدت زمان وسیله نقلیه زمان اجرا آژانس قیمت و تاریخ ها

انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم   مهارت و تخصص ( Skilled Migration )

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری ( Business Migration )

۳) مهاجرت همسر ( Spouse Migration )

۴) مهاجرت والدین ( Parent Migration )

۵) آخرین فرد بازمانده ( Last Remain Relative )

۶) ویزای دانشجویی ( Student Visa )

۷) ویزاهای موقت انواع ویزاهای توریستی (Visitor Vis a )

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از سخت ترین ویزاها محسوب شده و  انواع مختلفی دارد؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند .  همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را ندارند.

ویزای توریستی ( گردشگری )

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر  تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید و سپس خاک استرالیا را ترک کنید. هزینه دریافت این ویزا در ایران حدود  ۱۳۵ دلار و در کشور استرالیا ۳۴۰ دلار است.

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیاست، از این راه می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری استرالیا اقدام کنید . برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود ؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد ( این مبلغ پس از بازگشت مسافر برگشت داده خواهد شد ) . هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

ویزای توریستی کاری استرالیا

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مختص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها ، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … قصد سفر به استرالیا را دارند . دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر می باشد. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا اقامت داشته باشند .

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی 6×4 زمینه سفید
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن  ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، …)
  • پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته‌ها

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
  • در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.
  • زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.
  • پرداخت هزینه ویزا به صورت اینترنتی نیز امکان‌پذیر است.
  • کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت کنند.

استرالیا کوچک ترین قاره جهان می باشد و یکی از بزرگترین کشورهای زمین ، مابین اقیانوس های آرام و هند در نیمکره جنوبی واقع شده است. که بیشترین علاقه مند به مهاجرت را داراست . پایتخت این کشور شهر کانبراست که در جنوب شرقی آن مابین مراکز مهمتر اقتصادی و فرهنگی این کشور یعنی شهرهای سیدنی و ملبورن قرار گرفته است . سیدنی بزرگترین شهر کشور استرالیاست . بایستی توجه داشت که مسله انزوا و جداافتادگی استرالیا یکی از ویژگی های بیشتر  چشم اندازهای اجتماعی این کشور را فراتر از شهرهای بزرگ ساحلی اش تشکیل می دهد  . اما در عین حال ، از جمله ویژگی های به همان نسبت مهم جامعه مدرن استرالیا ، حضور طیف گسترده ی از فرهنگ هاست که از سرزمین های بسیار متفاوتی به اینجا آمده اند ، تحولی ناشی از مهاجرت که در حال تغییر دادن  فرهنگ قدرتمند آنگلو سلتیک  محورِ استرالیا می باشد. حتما به این کشور قاره ای سفر کنید …

زندگی در استرالیا

مهاجرت به استرالیا می تواند تجربه ای شگفت انگیز و دلنشین باشد . هرچند این کشور ششمین کشور بزرگ دنیا می باشد با مساحتی بالغ بر 3 میلیون مایل مربع است، اما فقط 21 میلیون نفر جمعیت دارد ، به همین دلیل زیبایی های طبیعی آن بر مناظر شهری غلبه دارد ( مخصوصا بیرون از شهرهای اصلی ) زیبایی غیر قابل وصف این کشور . کشور استرالیا از طیف متنوعی از حیات وحش و طبیعت برخوردار بوده و بسیاری از گونه های جانوری و گیاهان بومی خاص خود را دارد . زیبایی ناب طبیعت وحشی استرالیا به همراه فراوانی گونه های حیات وحش آن خود یکی از جاذبه های این کشور در نظر خارجی هاست. زیبایی غیر قابل وصف این کشور

مهاجرت به استرالیا سبب دسترسی افراد به زندگی ای با کیفیت بالا  امید به زندگی در این کشور بالاست و میزان استرس نیز در قیاس با سایر کشورهای جهان پایین می باشد. و مردم زندگی رتحت تر و زیباتری دارند…!

هزینه های زندگی در استرالیا

مهاجرانی که از کشورهای اروپایی به قصد زندگی به استرالیا می آیند، هزینه های زندگی در این کشور را در قیاس با کشور مبدا خود نسبتا بالا می بینند و این رویه طی ماه های اخیر با سرعت سرسام آوری افزایش هم داشته است. بر اساس اطلاعات منتشره توسط مطالعه هزینه های زندگی مرسر به سال 2012، شهرهای استرالیا در منطقه آسیا پاسیفیک همچنان در رده های بالا از نظر هزینه قرار دارند و بدنبال تقویت دلار استرالیا  از سال گذشته نیز در فهرست جهانی شهرها به رتبه های بالاتر صعود کرده اند. سیدنی ( رتبه 11 )  و ملبورن ( رتبه 15 ) به ترتیب، با ارتقای متوسط در جایگاه خود به اندازه 3 و 6 رتبه بالاتر روبرو بوده اند و پرث ( رتبه 19 ) و کانبرا ( رتبه 23 ) هر دو به اندازه 11 رتبه ارتقا پیدا کرده اند. بریس بین ( رتبه 24 ) 7 پله صعود داشت و آدلاید ( رتبه 27 ) به اندازه 19 پله در این فهرست بالا رفت. افزون بر هزینه های بالای زندگی در شهرهای این کشور، مسله دیگری که مهاجران با آن مواجه هستند دستمزد پرداختی کمتر و مالیات بالاتر است. از نظر قدرت خرید باید اظهار داشت قدرت خرید مردم در استرالیا به اندازه ژاپن است و نسبت به انگلستان و سنگاپور حتی بیشتر هم می باشد. برای اطلاع از جزئیات کامل تمام هزینه های زندگی در شهر سیدنی لطفا به راهنمای زندگی در این شهر مراجعه کنید. در راهنمای یادشده نمونه ای از جزئیات هزینه های مربوط به کالاها و خدمات به همراه اطلاعات مفیدی در مورد میزان هزینه کرد خود به ازای دستیابی به سطح استاندارد مطلوب زندگی از نظر افراد در اختیار قرار داده شده است.

زبان

انگلیسی زبان رسمی کشور استرالیا بوده و درصورتی که شما قادر به سخن گفتن به این زبان باشید هیچ مشکلی را از نظر برقراری ارتباط یا اداره کسب و کار خود دراین کشور نخواهید داشت. ترکیب جمعیتی این کشور اکثرا نژاد قفقازی ( 92% ) و آسیایی ( 7% )می باشد درحالیکه بومیان و سایر فرهنگ های ساکن نیز صرفا 1% از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند. برنامه زبان انگلیسی برای مهاجران بزرگسال ( AMEP )  تا حداکثر 510 ساعت آموزش رایگان زبان انگلیسی را به مهاجران صاحب صلاحیت که از طریق ویزای اسکیل ورکر/ متخصصان حرفه ای، ویزای خانوادگی و ویزای بشردوستانه به این کشور آمده اند ارائه می دهد.

اقلیم

استرالیا به اندازه ای وسیع است که به واقع از اقلیم بسیار متنوعی برخوردار می باشد؛ بخش های متفاوت این کشور الگوهای آب و هوایی مختلفی دارند.شمال استرالیا حالت استوایی داشته و آب و هوایش داغ و مرطوب بوده و بارش های فصلی نیز در آن مرسوم است. در مقابل جنوب استرالیا با آب و هوای معتدل و فصل های مجزای خود شناخته می شود. به این ترتیب که تابستان ها طولانی و داغ بوده و زمستان ها سرد و گاهی مرطوب می باشد. غرب استرالیا در فصل تابستان داغ و خشک است و در زمستان سرد می باشد به نحوی که درجه حرارت غالبا افت پیدا کرده و به 7 یا 8 درجه سانتی گراد می رسد. بارش باران در سراسر کشور چندان بالا نیست و به همین خاطر خطر بروز آتش سوزی های غیرمترقبه بالاست. بدلیل تنوع اقلیمی، آب و هوای متناسب با خواست تقریبا همه نوع افراد در این کشور یافت می شود. همین خود دلیل دیگری بر محبوبیت استرالیا مابین مهاجران است. از سوی دیگر، به دلیل همین تفاوت عظیمی که از نظر اقلیمی وجود دارد بسیار مهم است که در مورد وضعیت آب و هوایی شهری که قصد اقامت در آن را دارید با دقت تحقیق کنید تا از پیدا کردن اقلیمی متناسب با خود مطمئن شوید.

مذهب

آمارهایی که در کشور استرالیا در خصوص مذهب به ثبت رسیده است عموما منعکس کننده پس زمینه های مذهبی مهاجران به این کشور می باشد. در تمامی سرشماری هایی که از همان اوایل دوره استعماری انجام شده است، بیشتر استرالیایی ها خود را مسیحی معرفی کرده اند و در درجه اول از کلیسای انگلیکن یا کلیسای کاتولیک روم پیروی می کنند، اما ماده گرایی نسبت به مسیحیت در این کشور قوت بیشتری گرفته است.

اقتصاد

وجهه ای که در سطج جهانی از استرالیا در اذهان جا افتاده از قدم الایام به این صورت بوده که این کشور را کشوری ثروتمند با جمعیت اندک و مستعد بروز بلایای طبیعی می دانسته اند، کشوری که اقتصادش در درجه اول به کشاورزی وابسته بوده است (منظور البته همان پرورش گوسفند می باشد) و سرمایه گذاری خارجی. توصیف یاد شده طی نیمه اول قرنی که اروپاییان در این کشور ساکن شدند نسبتا صدق می کرد، منظور آن هنگامی است که صادرات پشم گوسفند از استرالیا بسیار رایج بود. با این حال، این تصور به واسطه رشد تولید و خدمات و مخصوصا پیشرفت هایِ چشمگیری که در اکتشاف معادن بعد از جنگ دوم جهانی رخ داد دستخوش تغییر شد.

دولت استرالیا معمولا نشان داده که آماده است تا در امر اقتصاد دخالت کند، اما به طورکلی اقتصاد این کشور تحت سلطه منافع خارجی –دردرجه اول منافع انگلستان، و سپس ایالات متحده و ژاپن- و به تازگی نیز شرکت های بزرگ چند ملیتی قرار داشته است. با این حال بایستی به دو ویژگی متمایز و نسبتا جدید که در اقتصاد این کشور ظاهر شده اشاره داشت. ویژگی اول اینکه در سطح جهانی به تدریج اهمیت ِ استراتژیک و اقتصادی مهم منطقه آسیا-پاسیفیک (که استرالیا هم جزوش است) پذیرفته شده و جهان متوجه فرصت هایی شده که در این منطنقه وجود دارد و می توان به آنها چنگ انداخت. دوم، علیرغم ناکامی در برخی از اقدامات، به طورکلی فرهنگ ِ شرکتی، مالی، سیاسی و بوروکراتیک استرالیا به طورمداوم نسبت به پذیرش فسلفه اقتصادی ای عقل گرایانه تر خود را متمایل نشان داده و جهانی سازی جامع و قانون زدایی از اقتصاد کشور را پذیرفته است.

مالیات

در کشور استرالیا، دولت های فدرال، ایالتی و محلی به وضع مالیات می پردازند. دولت فدرال به جمع آوری مالیات بر درآمد،عوارض گمرگی و عوارض مالیات غیرمستقیم، مالیات ِفروش، و مالیات های جزئی برای اهداف خاص می پردازد. سال 2000، سیستم مالیاتی این کشور به طورکلی دستخوش اصلاحات شد و مالیات ِ بر کالاها و خدمات (مالیات بر ارزش افزوده) به عنوان جانشینی بر انواع مالیات های غیرمستقیم وضع گشت. مالیات هایی که دولت ایالتی وضع می کند، شامل مالیات هایی بر وسایل نقلیه، حقوق و دستمزد، زمین، آب و فاضلاب، و عوارضِ مهر و گواهی انحصار وراثت می شود. تمام ِ مالکان خانه و مستغلات بایستی نسبت به پرداخت مالیات های دولت محلی که نامشان “نرخ ” می باشد اقدام کنند، این مالیات برمبنای ارزش املاک مقرر می شود.

سلامت و رفاه

استرالیایی ها از مزایای ِدولتی بهزی گرای برخودار بوده و وضعیت آنان را می توان با سایر کشورهای جهان از نظر تغذیه، شرایط زندگی و کاری و نرخ کلی امید به زندگی قیاس کرد. بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها بیشترین آمار مرگ و میر را در این کشور به خود اختصاص داده اند، اما تصادفات رانندگی و به طوراخص تصادفات جاده ای بزرگترین دسته بندی خطرات سلامت طی نیمه اول حیات را در این کشور به خود اختصاص داده اند. بهبود در شاخص مراقبتهای بهداشتی منتهی به افزایش بیش از 50 درصدی در امید به زندگی متوسط طی قرن 20 در استرالیا شد.

مسکن

می توان گفت بازار مسکن استرالیا نسبتا جوان است، مخصوصا از اینرو که ساخت و ساز در این کشور طی دهه 1990 تازه رونق گرفت. حدود یک پنجم از این ساخت وسازها از زمان 1990ساخته شده و حدود سه پنجم نیز  از سال 1970 به این طرف. هرچند که بسیاری از املاک ساخته شده نیازمند تعمیر هستند، کیفیت کلی بازار مسکن استرالیا کاملا خوب است. حدود هفت دهم از منازل دارای مالک شخصی هستند، و چهار پنجم از استرالیایی ها در منازل جدا از هم زندگی می کنند. اندازه یک خانه متوسط در استرالیا نسبتا بزرگ است، و سه چهارم از منازل حداقل سه اتاق خوابه هستند. هزینه های مسکن در سیدنی و کانبرا از همه جا گران تر است.

آموزش

به جز دانشگاه ها، دولت های ایالتی و سرزمینی استرالیا به کار مدیریت همه جنبه های آموزش در این کشور می پردازند. دولت فدرال مسئول ِ تامین هزینه تحصیلات عالیه بوده و هزینه های اضافی را در اختیار دولت های ایالتی نیزقرار می دهد. دولت ملی همچنین به توسعه خط مشی ها و دستورالعمل های راهنمای ملی در زمینه آموزش می پردازد.

فرصت های شغل و کار برای مهاجران

در کشور استرالیا علیرغم ِ بحران اقتصادی جهانی، نرخ بیکاری همچنان پایین است. انواع و اقسام مشاغل برای کسانیکه خواستارشان باشند وجود دارد. با این وجود، کسب جواز کار و اقامت برای کسانیکه از خارج از این کشور به آن مهاجرت می کنند روز به روز مشکل تر می شود. طی یک دهه گذشته خط مشی های مهاجرتی بسیار سختگیرانه تر شده است و بسیاری از افرادی که بدنبال مهاجرت و یافتن شغلی در این کشور هستند بایستی در ازای کسب جواز کار ، مهارت خود را به اثبات برسانند.به بازنشستگان درصورتی که پول کافی داشته باشند و به سایر افراد ، صرف نظر از سن و سالشان در صورت برخورداری از پس انداز قابل توجه ویزا داده شده و شخص در این مورد هیچ مشکلی نخواهد داشت.

چرا برای مهاجرت استرالیا را انتخاب کنیم؟

  • سنت دیرینه در خوشامدگویی به مهاجران در این کشور
  • فرهنگ دوستانه،آشنا و انگلیسی زبان
  • هزینه پایین زندگی ، مخصوصا هزینه املاک
  • فرصت های شغلی عالی، مخصوصا برای تاجران و کارگرانی که در MODL و SOL شغل داشته باشند
  • سیستم آموزشی در حد کلاس جهانی و شرایط عالی برای مهاجران ماهر
  • ارزیابی آنلاین مجانی ویزای افراد ماهر برای مهاجرت به استرالیا

سبک زندگی استرالیایی

باید گفت که استرالیا سبک زندگی مشخصی ندارد. برخی از افراد ترجیح می دهند تا زندگی ساده تری را انتخاب کنند و برخی زندگی در نواحی جهان شهری شلوغ این کشور را می پسندند. صرف نظر از اینکه افراد کجا زندگی کنند، استرالیایی ها از کیفیت زندگی بالایی برخودار هستند.

جمعیت:

جمعیت فعلی استرالیا از تاریخ شنبه، 28 ژوئیه 2018، بر اساس آخرین برآوردهای سازمان ملل، 24،793،796 است.

جمعیت استرالیا برابر با 0.32٪ از کل جمعیت جهان است.

تراکم جمعیت در استرالیا 3 بر هر کیلومتر 2 (8 نفر در هر 2 کیلومتر).

مساحت کل زمین 7،682،300 کیلومتر 2 (2966،151 کیلومتر مربع)

90.0٪ از جمعیت شهری (22301673 نفر در سال 2018)

سن متوسط در استرالیا 37.5 سال است.

 

زندگی روزانه و عرف های اجتماعی

استرالیایی ها از بابت میراث و پیشرفت خود به خود می بالند-آنها از اینرو که ملتی هستند که توانستند علیرغم ریشه های مهاجران اولیه شان که مجرمین و افراد طبقه کارگری بودند، در سرزمینی زمخت و دارای اقلیمِ سخت یک جامعه مبتنی بر برابری را در عصر مدرن بنا کند به خود مغرورند. استرالیایی ها نوعا  از آدمهای متفرعن و خودنما خوششان نمی آید و اغلب به عنوان افرادی که در برخورد راحت بوده و “خونسرد” می باشند توصیف می شوند.

ارزش های کشور استرالیا

دولت استرالیا شهروندان این کشور را تشویق می کند تا جایی که امکان دارد بیشتر در مورد کشور خود و از جمله در مورد میراث ، زبان، رسوم، ارزش ها و شیوه زندگی استرالیایی ها بیاموزند.

بسته ایمنی خانواده

دولت استرالیا اقدام به تدوین بسته ایمنی خانواده نموده است که اطلاعات مربوط به قوانین کشور استرالیا را در زمینه هایی چون خشونت خانوادگی و خانگی هتک حرمت جنسی، و ازدواج اجباری دربرمی گیرد. این بسته همچنین شامل اطلاعات مهمی در مورد خدمات ضروری و تماس های اضطراری در این کشور است.