صفحه اصلی ویزا کانادا

نمایش یک نتیجه

نمایش 9 24 36
عنوان تور محل اقامت مدت زمان وسیله نقلیه زمان اجرا آژانس قیمت و تاریخ ها

1. انواع ویزای کشور کانادا :

ویزا کانادا انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز هر فرد باید نسبت به دریافت آن اقدام کرد. انواع ویزای کانادا همچون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … می باشد که در ادامه دسته‌ های کاملی از انواع ویزای کانادا به همراه توضیحات آن ارائه شده است. انواع ویزای کانادا  کلا به دو دسته تقسیم بندی می‌شود:
  • ویزای موقت کانادا

  • ویزای اقامت دائم کانادا

برای ثبت درخواست و دریافت هر یک ازدو ویزای وقت و یا دائم کانادا از دو راه می‌توان اقدام کرد . ثبت نام آنلاین ویزا که هزینه کمتری نسبت به مراجعه حضوری دارد و یا مراجعه حضوری به سفارت کانادا و ارائه مدارک به صورت دستی در سفارت که به آن ( Draft یا Paper ) می‌گویند.

2. ویزای موقت کشور کانادا : 

فرد طی زمانی تعیین شده و محدود اجازه ورود به کشور کانادا را دارد . ویزای موقت کانادا به ۳ زیرمجموعه اصلی تقسیم‌بندی می شود :
  • ویزای توریستی کانادا

  • ویزای تحصیلی کانادا

  • ویزای همراه کانادا

3.ویزای توریستی کشور کانادا ( Visitor Visa ) :

همانگونه که از نام آن مشخص می باشد با هدفی توریستی صادر می‌شود . نکته جالب این ویزا این است که در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا ( Canada Multiple Visa ) که در ایران با نام‌ ویزای ۵ ساله کانادا می شناسند ، صادر می‌شوند. در واقع بر اساس اعلام سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌ ویزای توریستی کانادا را  به صورت ویزای مولتی صادر کنند.
دارندگان ویزای مولتی کانادا می توانند تا زمان اعتبار ویزای ( اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان پایان اعتبار پاسپورت است )  بدون محدودیت وارد کشور کانادا شوند و هر بار ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند . بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و دوباره به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر تمدید شود .

4.ویزای تضمینی کشور کانادا

همانگونه که می‌دانید دعوتنامه یکی از مدارک مهمی است که می‌توان در زمان درخواست ویزای تضمینی کانادا به سفارت ارائه داد. ویزای تضمینی کانادا نوعی ویزای توریستی می باشد که خود فرد متقاضی دعوتنامه‌ رسمی از شرکت، سازمان و یا فردی حقیقی ندارد و مرجع سفر از طریق دفترهای برون مرزی خود اقدام به گرفتن دعوتنامه برای شخص متقاضی ویزای توریستی می‌نماید.

5.ویزای نرمال کشور کانادا :

برای این نوع درخواست  ویزا ارائه دعوتنامه به عهده خود متقاضی بوده و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال عادی و مرسوم  صورت خواهد گرفت . جور کردن تمامی مدارک به عهده مسافر بوده !

6.سوپر ویزای کشور کانادا :

نوعی ویزای توریستی کانادا برای اقوام درجه یک مانند پدر و مادر پدر بزرگ و مادر بزرگ است که در کانادا اقامت دائم دارد. دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد . حداقل حقوق پایه دعوت کننده کسی که در کانادا اقامت دارد و مشغول کار می باشد  نباید کمتر  از ۲۴۰۰۰ دلار در سال باشد ؛ مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فردی که دعوت نامهع ارسال می کند حتما باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود . همچنین دعوت کننده می بایست بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل کشور کانادا پرداخت کند و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود . تاییده پزشک معتمد سفارت از آن جهت است که سلامت متقاضی پیش از ورود به کانادا تایید شود تا هدف از اقامت در کانادا درمان و تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت کانادا نباشد. اعتبار برای سوپر ویزای کانادا تا ده سال است اما گذرنامه‌های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارند، ویزا کانادا که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می‌گیرد پنج ساله است. سوپر ویزا کانادا چند بار ورود می باشد و دارنده آن اجازه دارد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد. پس از پایان اعتبار پاسپورت متقاضی نیازی به اقدام مجدد نیست و تنها برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید الصاق می‌شود.

ویزای تحصیلی کشور کانادا :

نظام آموزشی کشور کانادا یکی از بهترین مقاصد برای علاقمندان به ادامه تحصیل و متقاضیان ویزای تحصیلی می باشد . سیستم آموزشی کشور کانادا بسیار نظام‌مند و مجهز و عمدتا به شکل استانی یا ایالتی مدیریت می‌شود . البته نظام کلی آموزش در کانادا تحت نظارت دولت فدرال بوده بنابراین با وجود برخی تفاوت‌ها می توان گفت کانادا سیستم آموزش یکپارچه و بسیار به روز برخوردار می باشد . نزدیک به ۶ درصد تولید ناخالص داخلی ( G.D.P ) کانادا به سیستم آموزش این کشور تخصیص داده و می‌توان گفت کانادا بیشترین هزینه را در بخش آموزش در بین دیگر کشورهای توسعه یافته جهان داراست.
سیستم آموزشی کانادا به دو بخش  آموزش همگانی یا عمومی و آموزش خصوصی یا غیر انتفاعی تقسیم بندی می‌شود همانند ایران . این تقسیم بندی چه برای دوره ابتدایی ، چه برای دوره متوسطه و چه برای تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی صدق می کند .  اولین قدم برای درخواست ویزا کانادا تکمیل فرم ارزیابی تحصیلی کانادا می باشد .

ویزای دانش آموزی کشور کانادا :

آموزش به محصلان در کانادا بطور کلی از سن ۵ سالگی شروع می شد و تا ۱۷ سالگی ( گاهی ۱۸ سالگی ) ادامه خواهد داشت. تقسیم بندی سطوح آموزش در مدارس کانادا از سطح ۱ آغاز می شود و تا سطح ۱۲ ( بجز استان کبک که ۱۱ سطح دارد ) ادامه دارد . پیش دبستانی در بسیاری از استان‌های کانادا سطح نامیده می شود و دوره ابتدایی تا سطح ۶ ادامه خواهد دارد . دوره راهنمایی در مدارس کانادا از سطح ۷ آغاز شده و در سطح ۹ پایان می‌یابد. مقطع متوسطه یا دبیرستان در کانادا نیز از سطح ۱۰ تا سطح ۱۲ می باشد .
قوانین آموزشی کانادا که به تصویب دولت فدرال هم رسیده است، دانش آموزان غیر کانادایی برای تحصیل در مدارس دولتی کانادا باید سالانه بین ده تا چهارده هزار دلار کانادا بپردازند . هزینه مدارس خصوصی در کانادا طبیعتا از این عدد بالاتر می باشد . شرکت مرجع سفر  بواسطه کارگزاران کانادایی خود ، بنابر درخواست و شرایط شما عزیزان آماده ارائه مشاوره‌های فنی در خصوص بهترین مدارس کشور کانادا و اخذ پذیرش تحصیلی برای دانش آموزان خواهد بود.

ویزای دانشجویی کشور کانادا :

تحصیلات تکمیلی شامل مقطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا می باشد . دانشگاه‌های بین‌المللی بسیاری در شهرهای مختلف کانادا پراکنده شده‌اند که این موضوع نظام تحصیلات تکمیلی در کانادا را بسیار گسترده کرده‌است. مدارک تحصیلی اخد شده از دانشگاه‌های کانادا در سرتاسر جهان معادل‌سازی می شوند و به رسمیت شناخته می‌شوند . البته در شرایط فعلی و نیاز بازار کار کانادا به نیروی متخصص و جوان ، بسیاری از افراد در کانادا ترجیح می‌دهند دوره‌های کوتاه مدت در کالج‌ و یا موسسات فنی را به جای تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی انتخاب کنند تا ضمن کسب مهارت‌های ضروری و مرتبط ، سریعتر جذب بازار کار در خود کشور کانادا شوند.

ویزای فرصت مطالعاتی کشور کانادا :

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورهای دنیا ، ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به دارندگان شرایط ، اعطا می‌شود . متقاضیان می‌توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه ، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا ، جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی  اقدام کنند. از آنجائیکه این ویزا در رده‌بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد ، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.
اکثر متقاضیان می‌بایست جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می‌کنند یا خیر، باید فرم‌های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می‌توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. متقاضیان ویزای فرصت مطالعاتی کانادا معمولا از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند.

ویزای همراه تحصیلی کشور کانادا (برای والدین، فرزندان و همسر)

سفر به کشوری دیگر آن هم در مقاطع ابتدایی تحصیل و شرایط زندگی فرزندان از جنبه‌های مختلف دغدغه‌ای مهم برای تمامی والدین می باشد . اینکه فرزندان در شرایطی تحصیل می‌کنند، اسکان و خورد و خوراک آنها به چه شکل  و کیفیتی است و در نهایت چه نظارتی بر آنها انجام می‌شود، همگی از مواردی هستند که والدین را بر آن داشته تا با بهره‌مندی از ویزای همراه کانادا بتوانند در دوران تحصیل در کنار فرزندان خود باشند. از سوی دیگر این نگرانی در مقاطع بالاتر تحصیل نیز وجود دارد و بسیاری تاکید دارند همسر  و یا فرزندانشان در دوران تحصیل در کنارشان باشند.
از دو طریق می‌توان برای ویزای همراه کانادا اقدام کرد:
  • ویزای توریستی یا Temporary Resident Visa: در این نوع ویزا که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی محصل در دانشگاه و یا مدرسه ارسال می‌شود، والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری ۶ ماهه دریافت نمایند. همچنین در این نوع ویزا که به آن ویزای TRV گفته می‌شود در صورتیکه یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل در کانادا باشد، فرزندان آنها برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارایه نامه قبولی از مدارس را ندارند و میتوانند بدون مشکل برای ویزای کانادا درخواست کنند.
  • ویزای اجازه کار یا Open Work Permit: اگر متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد یا در حین تحصیل باشد، همسر وی می‌تواند برای ویزای کار اقدام نماید. این ویزا به همسر متقاضی این اجازه را خواهد داد که به صورت تمام‌وقت و بدون نیاز به دریافت مجوز درکانادا کار یا تحصیل کند. برای این نوع ویزا می‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا برای همسر وی اقدام درخواست ویزای اجازه کار داده شود.
دومین کشور بزرگ دنیا از نظر مساحت (بعد از روسیه) می باشد، و تقریبا دو پنجم از مساحت ِ قاره امریکای شمالی را اشغال کرده است.
کانادا به صورت رسمی کشوری دوزبانه است که زبان های انگلیسی و فرانسه در آن صحبت می شوند، و این امر منعکس کننده تاریخچه این کشور به عنوان سرزمینی است که روزگاری دو قدرت بزرگ اروپایی انگلستان و فرانسه بر سرش منازعه داشتند. خود کلمه کانادا از زبان قبایل سرخپوستی هیورون–ایروکسی و کلمه Kanata برگرفته شده است که به معنی روستا یا دهکده می باشد. پایتخت ملی این کشور شهر اوتاواست، که خود چهارمین شهر بزرگ کانادا است. این شهر در 400 کیلومتریِ شمال شرقی تورنتو و 200 کیلومتری ِغرب مونترال واقع شده است که به ترتیب اولین و دومین شهرهای کانادا از نظر جمعیت و اهمیتِ اقتصادی، فرهنگی، و آموزشی می باشند. سومین شهر بزرگ کانادا ونکوور است، که مرکزی برای تجارت با کشورهای حاشیه اقیانوس آرام و دروازه اصلی غربی رو به محیط داخل کانادا می باشد. سایر نواحی شهریِ عمده کانادا شامل کالاگری و ادمونتون در ایالت آلبرتا، کبک سیتی در کبک و وینیپگ در مانیتوبا می باشد.

زندگی در کانادا

زندگی در کانادا می تواند تجربه ای شگفت انگیز برای شما رقم بزند . کانادا کشوری است با مناظر طبیعی زیبا که شهرهای مدرنی در دل آن ساخته شده است . کانادا از جمله مقاصد محبوب زندگی نزد افرادی است که می خواهند در عین بسر بردن در دامان زیبایی های طبیعت از تمام اسباب و لوازم آرامش مدرنی که جهان غرب فراهم ساخته است بهره ببرند . گذشته از این کشور کانادا تقریبا همواره رتبه اول را از نظر شاخص توسعه انسانی سازمان ملل به خود اختصاص می دهد. این شاخص شامل فاکتورهایی مانند فرصت های شغلی ، کیفیت آموزش تحصیلی ، امید به زندگی و هزینه های زندگی می شود . کانادا دارای یکی از قویترین اقتصادهای جهان بوده و یکی از اعضای هشت کشور صنعتی می باشد که آنرا بدل به سعادتمندترین کشور دنیا نموده است .
هرچند خاک کانادا مساحت گسترده ای را شامل می شود اما اکثریت مردم این کشور در شهرهایی زندگی می کنند که در فاصله 200 کیلومتری از مرزهای ایالات متحده واقع شده است ؛ به این ترتیب بخش بزرگی از کشور یاد شده همچنان خالی از سکنه می باشد. در شمال و غرب کانادا می توان دوستداران طبیعت ازسرتاسر کشورهای جهان را دید و به علاوه ، در همین مناطق،باقی مانده جوامع اینوتی ( اسکیموها ) نیز زندگی می کنند. فرهنگ کانادا در معنای گسترده خود  از فرهنگ های بریتانیایی، فرانسوی و امریکایی تاثیر پذیرفته است که همه این ها در تمام جنبه های فرهنگی زندگی از فیلمسازی گرفته و نوشتن تا پخت و پز و ورزش با هم ترکیب شده و برخی اوقات به رقابت با هم می پردازند . البته افرادی از فرهنگ های دیگر هم بوده اند که عناصر قابل توجهی را به این ترکیب اضافه کرده اند .

جمعیت کشور کانادا:

جمعیت فعلی کانادا در روز سه شنبه ، 31 ژوئیه 2018 ، به ترتیب 36،979،262 نفر برآورد شده است .
جمعیت کانادا برابر با 0.48٪ از کل جمعیت جهان است .
تراکم جمعیت در کانادا 4 در هر کیلومتر مربع (11 نفر در هر 2 کیلومتر) است .
سطح زمین کل 9،093،510  کیلومتر 2 (3،511،022 کیلومتر مربع)
سن متوسط در کانادا 40.7 سال است .

کانادا به عنوان مقصدی برای کشور مهاجرت:

اولین کسانی که وارد کانادا شدند قبایل بومی این کشور بودند و از قرن 17 و 18 به بعد بود که اروپاییان هم شروع کردند به بنا کردن مناطق مسکونی در این کشور. کانادا همچنین به عنوان عضوی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیا شناخته شده و به تبع آن یکی از مقاصد مهاجرتی محبوب فرانسویان و انگلیسی ها می باشد . با این حال کانادا علیرغم پیش زمینه اروپایی خود به لحاظ اقتصادی و اجتماعی شباهت بسیاری را با ابالات متحده دارد و به همین دلیل آندسته از شهروندان امریکایی که بدنبال تجربه زندگی خارج از مرزهای کشور مادری خود هستند بسیار به کانادا علاقمند می باشند .
کانادا به دلیل برخورداری از اقتصاد قوی امروزه قادر به پذیرفتن مهاجران بیشتری از سراسر جهان در قیاس با سایر ملل (برحسب سرانه) می باشد و برای افرادی که از ایالات متحده و انگلستان به این کشور مهاجرت می کنند الزامات حقوقی زندگی در کانادا و کسب پذیرش، در مقایسه با مهاجران از سایر کشورها نسبتا ساده و راحت است .

زبان کشور کانادا :

جمعیت کشور کانادا تقریبا 32 میلیون نفر می باشد . اصلی ترین زبان هایی که در این کشور به آن ها تکلم می شود همان زبان های رسمی کشور کانادا یعنی انگلیسی ( 59% ) و فرانسه ( 23% ) هستند و 18% دیگر نیز ترکیبی از زبان های دیگر می باشد . قانون اساسی کانادا هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی را به عنوان زبان های رسمی این کشور مقرر ساخته است . با این حال، باید توجه داشت که زبان انگلیسی در بیشتر قسمت های این کشور مسلط است؛ و تنها یک استان که نیوبرانزویک بوده به طوررسمی دوزبانه است ، و زبان فرانسه نیز زبان رسمی استان کبک است،به نحوی که در این استان زبان فرانسه توسط چهار پنجم از جمعیت صجبت می شود. حدود سه پنجم از کانادایی ها به زبان انگلیسی به عنوان زبان اول خود سخن می گویند، درحالیکه کمتر از یک چهارم زبان فرانسه را به عنوان زبان اول خود نام می برند . زبان مادریِ تقریبا یک پنجم از کانادایی ها زبانی به جز انگلیسی و فرانسه است ، ببیشتر آنها به زبان های اروپایی دیگر ( که ایتالیایی و آلمانی می باشد ) صحبت می کنند، اما بزرگترین گروه از مهاجران به این کشور را چینی زبان ها تشکیل می دهند که منعکس کننده رشد مهاجرت چینی ها از دهه 1980 به اینطرف است. اینوکتیتوت که زبان اینوئیتی هاست خود انواع مختلفی دارد. همینطور باید از زبان کری ( Cree ) نام برد که رایج ترین زبان بومی این کشور است .

اقتصاد کشور کانادا:

رشد و توسعه اولیه کشور کانادا وابسته به اکتشاف و صادرات ِمنابع طبیعی خام این کشور بود. طی قرن بیستم، صنایع تولیدی و خدماتی نیز اهمیت روزافزونی را یافتند. در انتهای قرن بیستم بود که کشاورزی و اکتشاف معدن نیز سهم 5 درصدی را در بازار کار کانادا به خود اختصاص داد، درحالیکه تولید، سهم یک پنجمی را داشته و خدمات، از جمله حمل و نقل، تجارت، امور مالی و سایر فعالیت ها، تقریبا سه چهارم از نیروی کار را مشغول ساخته بود.
اقتصاد کانادا تحتِ تسلط بخش خصوصی قرار دارد، هرچند برخی از بنگاه های اقتصادی (به عنوان مثال، خدمات ِ پستی، برخی شرکت های تاسیسات برق و برخی خدمات حمل و نقلی) همچنان در اختیار دولت هستند. طی دهه 1990 ، برخی از صنایعی که سابقا ملی سازی شده بودند خصوصی سازی شدند. کشاورزی کانادا تاحد بسیار زیادی متعلق به بخش خصوصی می باشد، اما برای رقابت کردن با سایر بخش های کشاورزیِ که سوبسید بسیار زیادی را در اتحادیه اروپا و ایالات متحده دریافت می کنند، به سوبسیدهای دولت کانادا وابسته شده است. هیئت هایِ بازاریابی چندگانه ای که برای کالاهای مزرعه ای خاصی تشکیل شده است، کار مدیریت تامین و تثبیت قیمت های کف را انجام می دهند .

مالیات:

در قیاس با ایالات متحده ، نرخ های مالیات بر درآمدِ فردی ای که در کانادا از افراد اخذ می شود بالاتر است که همین در ترکیب با دستمزدهای عمومی بالاتری که در جنوب مرزهای کانادا به افراد پرداخت می شود باعث شده بسیاری از متخصصان این کشور به دنبال جذب در بازار کار ایالات متحده باشند. به طورکلی، درآمدهای ناشی از مالیات حدود یک پنجم از درآمدِهای تولید ناخالص داخلی این کشور می باشد. مالیات های حاصل از درآمدهای شخصی، کلا مابین دو پنجم و نیمی از درآمدهای کلی دولت فدرال کانادا را شکل می دهد، درحالیکه مالیات ها بر درآمد شرکتی اندکی بیش از یک دهم از کل درآمدهای دولت فدرال را می سازد. سایر مالیات های مهم فدرال عبارتند از انواع مالیات های مصرفی (به عنوان نمونه مالیات بر فروش، سوخت، الکل، گمرک،و تنباکو) و مالیات های بیمه اجتماعی و سلامت. استان ها و سرزمین های کانادا از دولت فدرال مبالغی را برای تامینِ هزینه سرویس های مختلفی که ارائه می دهند دریافت می نمایند که از جمله این سرویس ها می توان به مراقبت های بهداشتی و آموزش اشاره داشت. دولت فدرال، همچنین ترانسفرهایِ “برابری سازی ” را در اختیار دولت های استانی قرار می دهد که صرف پرداخت سوبسید به نواحی فقیرتر می گردد . دولت هایِ استانی و محلی می توانند مالیات ها را به ازای نیازهای خود بالا هم ببرند .

سلامت و رفاه:

کانادایی ها به سیستم مراقبت های بهداشتی کشور خود بسیار می بالند ، این سیستم بر مبنای فلسفه ای شکل گرفته که اظهار می دارد معالجات پزشکی و سلامت پیشرفته در اختیار همه کس قرار بگیرد . هرچند سیستم مزبور از طرف دولت تامین هزینه می شود اما سرویس های بهداشتی را بخش خصوصی در اختیار افراد قرار می دهد. دولت فدرال ، استانداردهای ملی را در این زمینه تعیین می کند اما دولت های استانی مسئولیت فراهمسازی ، تامین مالی و مدیریت بیشتر سرویس های مرتبط با سلامت را به عهده دارند . مزایای مراقبت های بهداشتی ، حدود یک سوم از تمام هزینه کردهای استانی را به خود اختصاص می دهد .

آموزش:

خط مشی های آموزشی  از یک حوزه قضایی به حوزه قضایی دیگر متفاوت است ، اما هر یک از استان ها دپارتمان  آموزشی  خود را دارد که توسط وزیری که خود عضو  کابینه استانی  هدایت می شود. به طورسنتی ، آموزش عالی به حوزه دانشگاه ها محدود بوده  اما هم اکنون علاوه بر دانشگاه ها ، موسسات مختلف دیگری که البته جایگاه اعطای مدرک ندارند هم به سیستم آموزشی اضافه شده  از بزرگترین دانشگاه های کانادا که پردیس های آموزشی  متعددی دارند می توان از دانشگاه کبک ( تاسیس 1968 ) ، و دانشگاه تورنتو ( تاسیس 1827 ) نام برد . یکی از خوشنام ترین دانشگاه های کانادا نیز مک گیل می باشد ( تاسیس 1821 ) که دانشگاهی انگلیسی زبان بوده و خصوصی است که البته از طرف دولت هم پشتیبانی می شود و در ایالت مونترال واقع شده است .
انگلیسی زبان رایج آموزشی  در بیشتر دانشگاه های این کشور است مگر چند موسسه دوزبانه و چند دانشکده که به زبان فرانسه در آنها تدریس می شود.

اقلیم:

کانادا 4 فصل متمایز دارد، به این ترتیب که زمستان هایش طولانی و سرد و تابستان هایش گرم هستند. دمای ساحلی معمولا گرمتر از دمای درون سرزمینی می باشد، پدیده ای که مخصوصا در زمستان ها جلب توجه می کند. کانادا به دلیل پهنه جغرافیایی بزرگی که دارد، دارای انواع و اقسام اقلیم ها هم می باشد. جریانات اقیانوسی هم تاثیر مهمی را بر اقلیم این کشور دارند ، به این ترتیب که هم آبهای گرم گلف استریم در آتلانتیک و هم جریان آلاسکا در اقیانوس آرام بر آب و هوای این کشور تاثیرگذارند . بادهای غربی که از دریا به خشکی می وزند ، اصلی ترین جریان هوا در اقیانوس آرام بوده و بارش های سنگین ساحلی را در بریتیش کلمبیا و زمستان و تابستان های ملایم را موجب می شوند . در ناحیه درون سرزمینی هم به سبب وجود گریت لیکس ، آب و هوا هم در اونتاریو و هم در کبک جنوبی ملایم می شود . در سمت شرق ،  جریان  ِ لابرادور  ِ سرد را داریم که در امتداد ساحل نیوفاندلند و لابرادور به جریان گلف استریم می پیوندد و هوا را خنک کرده و مه مداوم تولید می کند.
دو سوم شمالی کشور اقلیمی مشابه ِاقلیم اسکاندیناوی ِشمالی را داراست ، یعنی زمستان ها بسیار سرد و کوتاه و تابستان هم خنک دارد . ناحیه جنوبی مرکزی دشت های داخل سرزمینی اقلیمِ قاره ای نوعی دارند ، یعنی زمستان های بسیار سرد ، تابستان های داغ و بارشی  پراکنده . جنوب اونتاریو و کبک دارای اقلیمی با تابستان های داغ و مرطوب و زمستان های سرد و برفی مشابه ِبرخی بخش های ِغرب میانه امریکا می باشد. به جز ساحل غربی، تمام کانادا فصل زمستانی با درجه حرات متوسط ِ زیر نقطه انجماد و پوشش برف مداوم دارد.